Senin, 01 September 2014

α να επιτευχθεί ο στόχος δο

Είναι η αναπηρία σας ένα λόγο να μην προσβλέπουν σε μεγάλη επιτυχία στην καριέρα σας, τα μεγάλα επιτεύγματα και τη συνολική ικανοποίηση; Απολύτως όχι! Υπάρχουν μερικά σοβαρά άτομα με αναπηρία που είναι απίστευτα επιτυχημένη και να έχουν επιτύχει εξέχοντα ρόλο στην πολιτική, τις επιχειρήσεις και το αθλητικό στίβο. Μερικοί από αυτούς τους εξέχοντες ανθρώπους, μπορείτε να μάθετε, να έχουν ακόμη πιο σοβαρά προβλήματα από ό, τι και να προέρχονται από μια πιο μειονεκτική θέση από ό, τι φόντο σας. Έτσι, αυτό που τους επέτρεψε να φτάσετε στην κορυφή; Όλα ξεκινούν με έχουν το σωστό πλαίσιο του μυαλού. Αυτό σημαίνει ότι έχει την εστίασή σας στο σωστό στόχο, εστιάζοντας στις δυνατότητες και τις ευκαιρίες και όχι για τα αδύνατα και τα εμπόδια.

Είναι αλήθεια ότι αντιμετωπίζουν κάποιες σημαντικές προκλήσεις, αλλά το ίδιο έκανε και αυτά τα επιτυχή άτομα, λίγο περισσότερο και κάποια λιγότερο. Το γεγονός είναι, όλα τα άτομα που αναζητούν εργασία έχουν κάποια εμπόδια να ξεπεραστούν, αν δεν έχουν κάποια αναπηρία. Σε κάποια στιγμή ή την άλλη, όλοι μας αντιμετωπίζουμε δυσκολίες και τα εμπόδια που μας φέρνουν σε ένα σταυροδρόμι στην επιδίωξη μιας σταδιοδρομίας. Αυτή η διασταύρωση θα σας αναγκάσει είτε να υποχωρήσουν ή να προχωρήσετε. Πώς θα αντιδράσετε;

Γι 'αυτό θα πρέπει να έχετε μια έρευνα που βασίζεται στρατηγική για την αγορά εργασίας, που σας επιτρέπει να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους της δραστηριότητας στην αγορά εργασίας. Η στρατηγική αυτή θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα αποτελεσματικό σχέδιο για τη διαχείριση δημιουργικά την αναπηρία σας όταν τον εαυτό σας τη συσκευασία με τους εργοδότες. Θα σας παρέχει επίσης με τις βασικές πληροφορίες σχετικά με το πού και πώς να εντοπίσετε τις θέσεις εργασίας που είναι κατάλληλη για εσάς.

Όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με μια τέτοια στιγμή σταυροδρόμι καριέρα, θα πρέπει να λάβει μια ειλικρινή ματιά σε τρέχουσες προσδοκίες σας και πόσο ρεαλιστικές είναι σε σύγκριση με τα πρότυπα της αγοράς εργασίας. Σφάλμα φταίει είναι ένας κοινός παράγοντας που τυφλώνει, δυστυχώς, πολλά άτομα που αναζητούν εργασία για τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους αντιμετωπίζουν προκλήσεις στην προσπάθεια να επιτευχθεί ο στόχος δουλειά τους.

Γι 'αυτό θα πρέπει να έχετε μια έρευνα που βασίζεται στρατηγική για την αγορά εργασίας που σας επιτρέπει να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους της δραστηριότητας στην αγορά εργασίας. Η στρατηγική αυτή θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα αποτελεσματικό σχέδιο για τη διαχείριση δημιουργικά την αναπηρία σας όταν τον εαυτό σας τη συσκευασία με τους εργοδότες. Θα σας παρέχει επίσης με τις βασικές πληροφορίες σχετικά με το πού και πώς να εντοπίσετε τις θέσεις εργασίας που είναι κατάλληλη για εσάς.

Ωστόσο, μπορώ να σημειώσετε ότι υπάρχει μια διαδικασία για την επιτυχία στην αγορά εργασίας και την ορθή εφαρμογή της στρατηγικής της αγοράς εργασίας σας εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το πόσο καλά ενημερωμένοι είστε αυτής της διαδικασίας. Η γνώση αυτής της διαδικασίας θα σας δώσει τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις δεξιότητες ζωής που απαιτούνται για την επίτευξη οποιουδήποτε στόχου δουλειά που επιθυμείτε. Έτσι για να θέσει τον εαυτό σας στο σωστό δρόμο, ξεκινούν με τη λήψη αυτής της δωρεάν εργασίας αξιολόγησης της απόδοσης της αγοράς για να καθορίσει το τρέχον επίπεδο της ικανότητας των επιδόσεων της αγοράς εργασίας.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar