Senin, 01 September 2014

ων η εργασιακή

STAY καλές σχέσεις με το αφεντικό σας

Το αφεντικό σας είναι το άτομο που θα σας συστήσει για μια προαγωγή, αν προκύψει η ευκαιρία. Για το λόγο αυτό και για πολλούς άλλους, διαμονή με καλούς όρους με της είναι επιτακτική. Βάλτε το χρόνο και την προσπάθεια για την σχέση. Προσπαθήστε να σκεφτείτε από την άποψη του αφεντικού σου. Αυτό την οδηγεί; Πώς αυτή κάνει τη δουλειά της; Και το πιο σημαντικό, τι μπορείτε να κάνετε για να κάνει τη δουλειά της πιο εύκολη; Αν υπάρχει ένα σημαντικό έργο στα έργα, για παράδειγμα, μην διστάσετε να θέσει σε επιπλέον ώρες. Κάντε τις γραφειοκρατικές εργασίες που γνωρίζετε το αφεντικό σας απεχθάνεται. Ελάτε νωρίς και να μείνετε αργά για να βεβαιωθείτε ότι είστε πάντα διαθέσιμο να το αφεντικό σας θα πρέπει να έχετε. Εάν μπορείτε να ελαφρύνει το φόρτο εργασίας της σε ένα χρήσιμο όχι επεμβατική τρόπο, θα κάνετε τον εαυτό σας πιο πολύτιμο. Στην πραγματικότητα, αν μπορεί να γίνει απαραίτητη για το αφεντικό σας, που θα σας φέρει μαζί της αν προωθείται.

Αλλά τι μπορείτε να κάνετε αν, παρά τις καλύτερες προσπάθειές σας, η σχέση σας με το αφεντικό σας δεν λειτουργεί έξω; Ένας διαχειριστής του λογαριασμού περιγράφει δύσκολες εμπειρίες του με τον πρώην διευθυντή του. Λέει, "το αφεντικό μου και εγώ ήμασταν στην πραγματικότητα ανταγωνίζονται για τις προσοχές του επόπτη του. Αφεντικό αφεντικό μου είχε πάρει μια προτίμηση για μένα και είχε ακόμη και μου έδωσε μερικά από τα σημαντικά καθήκοντα που κανονικά θα έπρεπε να ήταν τομέα αφεντικό μου. Υπήρξε κάποια αντιπαλότητα εκεί, ακόμα κι αν δεν θέλουν να υπάρχει. μίλησα με το αφεντικό μου για την βελτίωση των σχέσεών μας. Νόμιζα ότι θα μπορούσαμε να συνεδριάζει μία φορά την εβδομάδα για μια συνάντηση γεύμα, μόνο οι δυο μας, για το είδος των επιδιορθώσει τη σχέση εργασίας μας. Αλλά ήταν σε αντίθεση με όλες τις προτάσεις μου-ίσως αισθάνεται να απειλείται, και συνειδητοποίησα ότι θα μπορούσε πιθανότατα να χρειαστεί να προχωρήσουμε. "Δεδομένου ότι αυτό το παράδειγμα δείχνει, δεν είναι κάθε σχέση μπορεί να σωθεί. Αν έχετε σταθερά περάσει πάνω για τις προαγωγές, αν έχετε πάει στην ίδια δουλειά για μερικά χρόνια, παρά τις προοπτικές της ανοδικής κινητικότητας, αν οι σχέσεις ανάμεσα σε εσάς και το αφεντικό σας είναι συνεχώς τεταμένη ή άβολα, μπορεί να είναι χρόνος για να διερευνήσει και άλλες ορίζοντες.

Αν σας αρέσει η παρέα σας, μια επιλογή θα ήταν μια πλευρική κίνηση. Εάν πάρετε μια δουλειά στο ίδιο επίπεδο, αλλά με ένα αφεντικό που σας αρέσει σε προσωπικό επίπεδο, οι πιθανότητές σας της προώθησης θα είναι πολύ μεγαλύτερη. Φυσικά, μπορείτε επίσης να αναζητήσουν εργασία εκτός της εταιρείας.

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ όσων έχουν επιτύχει

Στην εταιρεία σας, ή ίσως στη βιομηχανία σας σε γενικές γραμμές, δεν έχετε καμία αμφιβολία συναντήσει ανθρώπους των οποίων η εργασιακή ηθική και το στυλ διαχείρισης που σέβονται και θαυμάζουν. Πώς θα φτάσετε στο σημείο που είναι σήμερα; Ποιες διαδρομές θα έπαιρναν; Και πώς μπορούν να μείνουν στην κορυφή του παιχνιδιού τους; Δεν έχει σημασία ποιο επίπεδο είστε σε στην εταιρεία σας, μιλήστε με τους ανθρώπους των οποίων οι ικανότητες, οι δεξιότητες, ή να οδηγήσετε μπορείτε να μάθετε από. Μπορείτε να το κάνετε αυτό ανεπίσημα. Καθίστε μαζί τους στην καφετέρια της εταιρείας. Εισάγετε τον εαυτό σας μετά από μια συνάντηση σε επίπεδο εταιρείας. Στείλτε e-mail ζητώντας αν μπορείτε να σταματήσετε από τα γραφεία τους. Ή μπορείτε να πάρετε μια πιο επίσημη προσέγγιση και να ζητήσει για σύντομη ενημερωτική συνεδρίες. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ακούγοντας και μαθαίνοντας από τους άλλους, μπορείτε να καλλιεργήσετε τα δικά σας επαγγελματική ανάπτυξη.

Με την ίδια λογική, μπορεί να είναι το πρόσωπο το οποίο άλλοι αναζητούν. Εάν υπάρχουν άνθρωποι στην εταιρεία σας, τ

Tidak ada komentar:

Posting Komentar