Senin, 01 September 2014

ωση των προσπαθειών

Έχετε βρει μια καλή δουλειά, έχετε κάθε δικαίωμα να το γιορτάσουμε. Πηγαίνετε έξω στην πόλη. Φάτε ένα καλό γεύμα με τους φίλους σας. Κάντε μια πρόποση για το δικό σας μέλλον. Αλλά μην ξεχνάμε ότι, ενώ έχετε outwitted την αγορά εργασίας βραχυπρόθεσμα, θα πρέπει να κρατήσει το μάτι σας σχετικά με τη μακροπρόθεσμη πάρα πολύ. Αυτό είναι σωστό outwitting η αγορά εργασίας είναι στην πραγματικότητα μια καριέρα βίου άσκηση. Όσο είστε στο χώρο εργασίας, θα πρέπει να σχεδιάσετε και να strategize τρόπους που διαμένουν μπροστά. Ευτυχώς, αυτό δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται. Οι παρακάτω συμβουλές είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης για να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες που νέα δουλειά σας θα σας προσφέρει-και δημιουργεί μερικές ευκαιρίες από τη δική σας.


Να υποβάλλονται σε τακτικό ΚΑΡΙΕΡΑ SELF-ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

Μπορείτε να πάτε στο γιατρό μία φορά το χρόνο για μια πλήρη φυσική εξέταση? γιατί να μην υποβληθούν σε ετήσια εξέταση καριέρα πάρα πολύ; Η αυτο-αξιολόγηση είναι ένας τρόπος για να προβεί σε απολογισμό των επιτευγμάτων Συνεχιζόμενης σχετίζονται με την καριέρα και τους στόχους σας. Τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, γράψτε μια λίστα με τις δεξιότητες και τις εμπειρίες σας ελπίζουμε να σταχυολόγηση από τη δουλειά σας και όπου θέλετε να είναι το επόμενο έτος. Με τη σύγκριση αυτή τη λίστα για το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα, θα είστε σε θέση να προσδιορίσει το ποσοστό της επαγγελματικής ανάπτυξης σας. Εάν η εργασία σας είναι να σας βοηθήσει να επιτύχει τους περισσότερους από τους επιθυμητούς στόχους της σταδιοδρομίας σας, τότε ξέρετε ότι κάνει καλή πρόοδο. Αν, όμως, υπάρχουν αρκετά μεγάλο διαφορές μεταξύ "λίστα επιθυμιών" και "λίστα πραγματικότητα" σας πάνω από ένα λογικά μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να θέλετε να εξετάσει την ανανέωση των προσπαθειών για την αναζήτηση εργασίας σας.

Ένας σύμβουλος διαχείρισης λέει ότι απογειώνεται μια προσωπική ημέρα κάθε έξι μήνες, ειδικά για τον σκοπό της αυτο-αξιολόγησης. "I συνήθως περνούν την ημέρα σε εξωτερικούς χώρους, σε ένα πάρκο ή πεζοπορία. Παίρνω λίστα μου μαζί μου. Μακριά από την εργασία και οι συνήθεις διακοπές στο σπίτι, είμαι σε θέση να είναι πιο αντικειμενικός. Μπορώ να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου για το πού δουλειά μου είναι πηγαίνει όπου θέλω να είμαι, και αν οι δύο αυτές κατευθύνσεις συνδυάσει. "

Σκεπτόμενος μακροπρόθεσμα δεν βλάπτει, ούτε. Πού θέλετε να είναι στην καριέρα σας σε πέντε χρόνια, δέκα, ή είκοσι; Τι μπορείτε να κάνετε τώρα για να είναι έτοιμη τον εαυτό σας για την επίτευξη αυτών των στόχων; Λαμβάνοντας υπόψη το μακρινό, καθώς και το άμεσο μέλλον μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την καριέρα σας. Εξηγεί τριάντα ένα-year-old επαγγελματίας που δουλεύει για μια εξέχουσα λογιστική εταιρεία:. "Έχω μια γενική ιδέα για το πού θέλω να είμαι, χρησιμοποιώντας την ηλικία ως κλίμακα θέλω να με διευθυντικό ρόλο από την ηλικία των τριάντα πέντα, για παράδειγμα. Αν δεν είμαι εκεί σε λίγα χρόνια, έχω να αξιολογήσει κάποια πράγματα. Γιατί να μην πάρει προαγωγή; δεν είμαι εκτελεί μέχρι την [αναγκαία] επίπεδο; Ή είναι η εταιρεία με θέα επειδή κάτι πέρα από τον έλεγχό μου; [Αν αυτή είναι η περίπτωση,] θα πρέπει να βρούμε μια άλλη εταιρεία για να παραμείνουν σε τροχιά. "Για αυτόν τον εργαζόμενο, καθώς και για πολλούς άλλους, βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες εκτιμήσεις καριέρα είναι ένα κανονικό μέρος της εργασιακής ζωής.

ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ

Πολλοί εργοδότες, ιδίως οι μεγάλες επιχειρήσεις, να εξετάσει την απόδοση στην εργασία εξετάζει ένα τυπικό μέρος του κύκλου. Μία φορά κάθε έξι μήνες ή μία φορά το χρόνο, το αφεντικό σας και μερικές φορές τους συμμαθητές και τους υφισταμένους σας πάρα πολύ, θα επανεξετάσει on-the-job επιδόσεις σας με βάση ικανότητες, όπως η ηγεσία, η ομαδική εργασία, και της ικανότητας επίλυσης προβλημάτων. Θα βαθμολογούνται, κατά μία έννοια, τον ίδιο τρόπο που βαθμολογήθηκαν στο σχολείο.

Είναι φυσικό να αποφεύγουν να προβούν στη σκέψη αξιολογήσεις απόδοσης. Ωστόσο, αν επιλέξετε να τους αγνοήσει, θα είναι, επίσης, αγνοώντας τις επιπτώσεις τους για τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας. Πράγματι, αξιολογήσεις απόδοσης συχνά σταθμίζονται σε μεγάλο βαθμό, όταν οι συζητήσεις χρόνου προώθηση και την αύξηση έρθουν κοντά. Εάν είστε σοβαροί για να προχωρήσει στον τομέα σας, δεν είναι παθητικός για τις κριτικές απόδοσης. Αντιμετωπίστε τους το κεφάλι-on. Να είστε ευγενικοί όταν οι δυνάμεις σας επισημάνει, αλλά να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στις περιοχές που χρειάζονται βελτίωση. Αν ο επόπτης σας λέει ότι οι δεξιότητες παρουσίασης σας είναι ανιαρή, για παράδειγμα, κάνουμε μια προσπάθεια για τη βελτίωσή τους. Πάρτε ένα σεμινάριο δημόσια ομιλία? Ίσως η εταιρεία σας θα είναι πρόθυμοι να επιδοτούν. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για τη βελτίωση των υποτιθέμενων αδυναμιών των επιδόσεων της απασχόλησης σας: Διαβάστε βιβλία. Πάρτε μαθήματα. Εγγραφείτε στο online μαθήματα. Ζητήστε τη συμβουλή εκείνων που είναι ειδικοί στους τομείς που προσπαθείτε να διαμορφώσει και να οξύνουν. Κατά τη διαδικασία αυτή, να είστε σίγουροι ότι ο προϊστάμενός σας έχει επίγνωση των προσπαθειών σας σε αυτο-βελτίωση. Μην υποθέσετε ότι είναι εν γνώσει και θα λάβουν αυτόματα υπόψη τις προσπάθειές σας κατά την επόμενη επανεξέταση των επιδόσεων σας.

Και τι γίνεται με αυτές τις μεγάλες μηνών μεταξύ κριτικές; Μην περιμένετε τον εργοδότη σας να ξεκινήσει συζητήσεις σχετικά με την απόδοση στην εργασία σας. Πλησιάστε το αφεντικό σας και να ρωτήσω, "Είμαι εργάζονται στις προσδοκίες σας; Έχετε κάποιες προτάσεις για το πώς μπορώ να γίνω ένας καλύτερος υπάλληλος; "Όντας δυναμική για τη δική σας βελτίωση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τραβήξει την προσοχή για τους σωστούς λόγους.

Και μιλώντας για να πάρει παρατηρήσει, την επόμενη φορά που θα είστε εξήρε σε ένα e-mail, e-mail, ή σημείωμα, να είστε βέβαιος να κρατήσει ένα αντίγραφο. Κρατήστε ένα φάκελο για το σαφή σκοπό τη συλλογή στοιχείων που απεικονίζουν την αξία σας στην εταιρία και τη συνεχή βελτίωσή σας. Κρατήστε αντίγραφα των αξιολογήσεις των επιδόσεων σας, πάρα πολύ. Την επόμενη φορά που θα ξεκινήσει μια αναζήτηση εργασίας, αυτός ο φάκελος θα β

Tidak ada komentar:

Posting Komentar