Senin, 01 September 2014

Αυτό είναι μια μεγάλη

Αν έχετε καλέσει εξυπηρέτησης πελατών τηλεφωνικό κέντρο μιας εταιρείας ή το τμήμα τεχνικής υποστήριξης του κατασκευαστή του υπολογιστή τον τελευταίο καιρό, ίσως είχαν τη "χαρά" της βιώνει outsourcing για τον εαυτό σας. Η αναποτελεσματικότητα των μη γηγενείς ομιλητές της αγγλικής ως τεχνολογίας προσωπικό υποστήριξης είναι εκπληκτική? Ωστόσο, την εταιρική διαχείριση σε όλη την ΗΠΑ αισθάνονται τα χρήματα που εξοικονομήθηκαν στους μισθούς από την αποστολή εργασιών σε νοτιοανατολική Ασία αντισταθμίζει τη μύτη-κατάδυση σε αξιολογήσεις της ικανοποίησης των πελατών. Forrester Research προβλέπει ότι μέχρι το 2015 τουλάχιστον 3,3 εκατομμύρια θέσεις εργασίας σε υπαλληλικές θέσεις (136 δισεκατομμύρια δολάρια σε κέρδη των μισθών) θα πρέπει να αναθέσει σε εξωτερικούς συνεργάτες εκτός των ΗΠΑ.

Καθώς οι καταναλωτές στις ΗΠΑ απαιτούν χαμηλότερες τιμές για τα αγαθά και τις υπηρεσίες, ενώ αναζητούν υψηλότερες και υψηλότερους μισθούς, την εταιρική Αμερική είναι που αλιεύονται στη συμπίεση και επεδίωξε μια λύση έξω από τα σύνορα των ΗΠΑ. Αλλά τι γίνεται αν υπάρχει μια λύση πιο κοντά στο σπίτι - λένε στο Αρκάνσας;

Outsourcing στην αγροτική Αμερική μπορεί να είναι μια win-win λύση για το αυξανόμενο πρόβλημα της αύξησης των μισθών και της ζήτησης για αγαθά χαμηλότερο κόστος. Με το κόστος ζωής έως και κατά ένα τρίτο χαμηλότερη στις αγροτικές περιοχές των ΗΠΑ σε σύγκριση με μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές όπως το Σαν Φρανσίσκο και τη Νέα Υόρκη, οι μισθοί είναι χαμηλότεροι και το ταλέντο είναι πιο άφθονη. Μισθούς πληροφορικής στην αγροτική Αμερική μπορεί να είναι όσο το 40% χαμηλότερο από ό, τι στις μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές, αντισταθμίζεται από ένα χαμηλότερο κόστος διαβίωσης. Είναι λογικό να στείλετε την εξυπηρέτηση των πελατών και IT εργάζονται σε υποαπασχολούμενοι εργαζόμενοι σε τομείς όπως η Βόρεια Καρολίνα και το Νέο Μεξικό.

Τι είδους θέσεις εργασίας θα μπορούσαν να είναι βασικοί στόχοι για την αγροτική outsourcing; Οι περισσότεροι IT θέσεις από τους προγραμματιστές λογισμικού για διαχειριστές έργου μπορούν να σταλούν στην αγροτική Αμερική, μπορεί οι περισσότερες θέσεις εργασίας που έχουν ένα στοιχείο με βάση το σπίτι. Τα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών που μετακινούνται από περαιτέρω από τις αστικές περιοχές να επωφεληθούν του διαθέσιμου εργατικού δυναμικού και τους φυσικούς ομιλητές της αγγλικής γλώσσας.

Outsourcing εντός των συνόρων σημαίνει περισσότερες ευκαιρίες για τα στελέχη και τους διαχειριστές που επιθυμούν να εξαιρεθούν από τον αστικό τρόπο ζωής και να εγκατασταθούν σε μικρότερες πόλεις που παρέχουν ασφαλέστερα περιβάλλοντα με λιγότερο άγχος. Λαμβάνοντας μια δουλειά σε μια αγροτική περιοχή μπορεί να σημαίνει μείωση μισθών 20%, αλλά συνήθως το χαμηλότερο κόστος διαβίωσης αντισταθμίζει την περικοπή, και μπορεί να μειώσει πραγματικά έξοδα όπως κόστος του φυσικού αερίου και των τροφίμων.

Πληρώνει για να διερευνήσει τις μικρές ευκαιρίες πόλη που χορηγήθηκε δεν θα έχουν ως πολλές ευκαιρίες που διατίθενται ως τις μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές, αλλά το θετικό είναι ότι θα πρέπει, επίσης, ένα πολύ μικρότερο ανταγωνισμό. Για παράδειγμα, McKesson Corporation, μια μεγάλη φαρμακευτική διανομέας, μεταφέρθηκε ένα πρωτεύον κέντρο δεδομένων από το Σαν Φρανσίσκο στην Αϊόβα και αποθηκεύσει ένα κατ 'εκτίμηση 10 εκατομμύρια δολάρια σε ετήσιο μισθολογικό κόστος. Εκτός από το πλεονέκτημα του κόστους μισθοδοσίας, υπάρχουν και άλλα οφέλη για τη διατήρηση της εργασίας στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένων φιλικά ανοίγματα ζώνη ώρας, την πολιτισμική κατανόηση, κοινή γλώσσα, και τη διατήρηση της φορολογικής βάσης. Τα πολιτικά και οικονομικά οφέλη, δεν μπορεί να υποτιμηθεί, είτε. Nashville, Tennessee παρέχονται Dell Computer με φορολογικά κίνητρα για να εντοπίσετε μια θέση παραγωγής και της εξυπηρέτησης των πελατών στην περιοχή τους.

Αγροτική Sourcing, Inc (http://www.ruralsource.com) της Jonesboro, Αρκάνσας δημιουργεί άσπρο γιακά θέσεις εργασίας κρατώντας εργασίας που διαφορετικά θα αναθέσει σε εξωτερικούς συνεργάτες στο εξωτερικό σε πόλεις όπως Γκρίνβιλ, Βόρεια Καρολίνα, και Dubuque, Αϊόβα. RSI παρέχει την εργασία του έργου, τηλεφωνικά κέντρα, και άλλα κοινά ανατίθενται θέσεις εργασίας για τους ταλαντούχους εργαζόμενους που πηγάζουν από "τα μπαστούνια» και επιθυμούν να παραμείνουν εκεί.

Jennifer Daly ένας ντόπιος του Μάντσεστερ, Τενεσί, μια μικρή πόλη περίπου 20.000 άνθρωποι, λέει, «Σχεδόν όλα τα κορυφαία 10% του γυμνασίου τάξης αποφοίτησή μου έχουν αφήσει την περιοχή. Όλοι μας πήγε στο κολέγιο και πήρε μηχανικής, ηλεκτρονικών υπολογιστών, ή την εκπαίδευση βαθμούς, αλλά δεν θα μπορούσε να παραμείνει στο σπίτι, επειδή ακριβώς δεν υπήρχαν θέσεις εργασίας εδώ. Είναι πάρα πολύ κακό. Αυτό jual pupuk hantu multiguna exclusive eceran hormon hayati merk herbal yang untuk asli termurah είναι μια μεγάλη πόλη για να αναθρέψει μια οικογένεια. "

Μάντσεστερ, Τενεσί ταιριάζει το προφίλ του τύπου της πόλης στόχους RSI για νέες θέσεις - ταλέντων, κοντά σε μεγάλα πανεπιστήμια, με χαμηλό κόστος των καλών εκπαιδευτικών συστημάτων διαβίωσης και εργασίας. Παρόμοια μικρές πόλεις βιώνουν μια "διαρροή εγκεφάλων", όταν οι νέοι επαγγελματίες ενήλικες με νέα πτυχία δεν είναι σε θέση να διευθετήσει "στο σπίτι", αλλά μάλλον πρέπει να κινηθεί μακριά για να βρουν θέσεις εργασίας. Jack Allen, ένα στέλεχος ΙΤ μετακόμισε στο Ώστιν, Τέξας για να οδηγήσετε τη φούσκα των dot-com, αλλά κατέληξα πίσω στη γενέτειρά του Perry, Georgia, μετά την έκρηξη φούσκας. Ο πηγαινοέρχεται τώρα μια ώρα κάθε τρόπο στη νέα θέση του σε McDonough, Τζόρτζια. "Θέλω να αναθρέψουμε τα παιδιά μου σε μια μικρή πόλη. Η ζωή είναι πιο ήσυχο και πιο ασφαλής εδώ. "

Με την μετά-11/9 εποχή της αστικής πτήσης, φέρνοντας το λευκό γιακά θέσεις εργασίας σε μικρή πόλη της Αμερικής είναι μια αυξανόμενη τάση. Επαγγελματίες σε αγροτικές περιοχές είναι τόσο καλά εκπαιδευμένοι ως αστικές συναδέλφους τους και δεν έχουν ως επιβαρύνονται με υψηλό κόστος στέγασης και άλλα έξοδα διαβίωσης στοιχεία. Φέρνοντας τις θέσεις εργασίας σε αυτές που διαφορετικά θα σταλεί στην Ινδία, τη Μαλαισία, το Πακιστάν ή ωφελεί τους πάντες από τη

Tidak ada komentar:

Posting Komentar